2 - 3
20 maj 2013
20:00

Referat: Hägersten SK - Västerhaninge IF

En kämpa seger 2-3 borta mot Hägersten. Första tjugo blev VIF hårt nedpressade mot ett bra spelande Hägersten men ju längre halvleken led kom VIF in i matchen mer och mer. Man kanske skulle tänka på att fokusera mer inför match även om det är B- lags match det har man med sig när det verkligen är skarpt läge. 1-0 kom i den 30:e lite överraskande eftersom VIF rätt ut den första stormen. En frispark som tar i VIFs mur och ställer Jimmy helt i målet. 1-0 var även resultatet efter första halvlek.

I andra tog VIF över matchen 1-1 kommer genom Seif som äntligen fick göra mål pass från Ümit. Seif drar bollen hårt i stolpen och slår in sin egen retur. 2-1 genom Fuad efetr förarbete av Seif. Då känns det lugn VIF har bud på fler mål, istället en omställning av Hägersten och en lobb över Jimmy till 2-2. Seif drar på sig sitt andra gula kort när han sparkar bort bollen efter avblåsning. Med tio man är det försvar som gäller. När det är 2 minuter kvar Fuat en fin pass till Jalle som trycker in avgörandet till 3-2.

Sammanfattningsvis: En riktigt bra fotbollsmatch där VIF växte in i matchen och spelade en rörlig passningsfotboll med få tillslag. Roligt att se laget arbeta hårt och vinna till slut, stort.